Frontpage Slideshow (version 1.7.2) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Benvinguts a Servilang

Servei Tècnic Oficial Bang & Olufsen per tota Catalunya

Aconseguir el màxim confort domèstic a través de la gestió dels sistemes d'àudio i vídeo i la seva integració a la llar és el nostre primer objectiu. Les noves tecnologies revolucionen el seu habitatge per millorar el seu confort, seguretat i aconseguir una major eficiència energètica.

Reinventi la seva llar, interaccioni amb el seu habitatge a través dels seus equips, descobreixi els avantatges i comoditats que li poden oferir.

Aplicacions i Integració

Personalitzi la seva aplicació per a gestionar tota la casa còmodament des de la seva tablet o smartphone, participi en el seu disseny, interaccioni amb ella. Controli persianes, alarma, llums, televisió, equips de música tot des d'un entorn familiar, amigable i senzill.

Instal·lació, reparació i manteniment d'antenes terrestres i satèl·lit

Amb la implantació del TDT es fa necessària la millora del rendiment de la nostra instal·lació. És imprescindible renovar la nostra tradicional instal·lació per accedir a nous canals i serveis. Ampliem la seva instal·lació per tota la casa i l'adeqüem a les seves necessitats.

Instal·lació de sistema de vídeo vigilància sobre IP

La dissuasió i prevenció d'actes vandàlics és el nostre objectiu, millori la seguretat de la seva llar; accedeixi en remot, monitoritzi l'activitat de la seva llar.

Instal·lació, manteniment i reparació de xarxes informàtiques. Ampliació de xarxes Wifi.

Ampliï la cobertura de la seva xarxa, navegui sense problemes i millori la seva velocitat. Equipem la seva llar amb l'eficiència d'una xarxa que li permeti la transmissió de continguts i dades entre els seus equips, podent accedir a ells des de qualsevol lloc de la seva llar.

Digitalització de continguts

Recuperi, actualitzi i integri els seus àlbums de fotografies, vídeos, DVD i música, els hi passem a format digital i els hi lliurem en un disc dur perquè pugui visionar-los en els seus equips d'àudio i vídeo.